Autor |
Wiadomość |
Temat: wycinek z żołądka |
Ola Olka
Odpowiedzi: 334
Wyświetleń: 188917
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2020-01-30, 09:04 Temat: wycinek z żołądka |
gabi30 napisał/a: | że mam dla kogo żyć, choćby po to żeby Tymek poznał babcię. | Tak musi być i tak trzymaj dalej a my trzymamy kciuki za ciebie!
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2019-08-19, 07:39 Temat: wycinek z żołądka |
gabi30 napisał/a: | Także dziś na świat przyszedł Tymek, | No to gratuluję wnuczka! Widzisz nawet w trudnych sytuacjach są promyczki szczęścia. Uściski. Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2019-08-06, 07:30 Temat: wycinek z żołądka |
gabi30 napisał/a: | Wg doktora w Bydgoszczy czekalabym 2 miesiące a w Kielcach 2 tygodnie. | No to jest różnica dwa tygodnie czy dwa miesiące. Nie miałabyś jednakże prawa by ci zapwenili jakiś transport na te badania (np.karetką) czy tu oddalam się od realiów?
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2019-08-05, 07:39 Temat: wycinek z żołądka |
gabi30 oh Gabi tak mi przykro. Nie takie "jajka z niespodziankami" chcemy znajdywać... Trzymaj sie - może w Szczecinie coś wymyślą... Przesyłam serdeczne uściski i mnóstwo dobrych myśli. |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2018-06-14, 15:48 Temat: wycinek z żołądka |
gabi30 czytam i czytam i mój - jeszcze na razie zdrowy- żołądek zwija sie ze złości w kulkę.
Bardzo ci współczuję... Może to nie pech ale taki zbieg okoliczności sprawił że zawsze d...a z tyłu? Rozumiem twoje rozżalenie i przede wszystkim tą obezwładniającą bezsilność gdy nie wiadomo gdzie jeszcze uderzyć albo co można poprawić jak już się stało i na dodatek stało się źle....
Przesyłam ci (niestety z daleka) serdeczne uściski, wiem że to może niewiele pomoże ale myślami wspieram... |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2018-02-26, 08:36 Temat: wycinek z żołądka |
gabi30 naprawdę ciężko to czytać. Tak bardzo mi przykro.
gabi30 napisał/a: | Jak tylko odbiorę dokumenty z opinią chirurgiczną, wystąpię o odszkodowanie i rentę za okaleczenie do końca życia. Nie odpuszczę | Tu cię popieram na całej lini. Nie zwróci ci to tego co straciłaś ale też uważam że takie rzeczy należy nagłaśniać. Zawsze. By były przestrogą dla innych i nauczką na przyszłość.
Bardzo ci współczuję, trzymaj się, pozdrawiam serdecznie |
|